zaterdag 9 juli 2016

Omslag historische roman 'Tussen rang en stand'


De omslag van mijn historische roman 'Tussen rang en stand' welke donderdag 13 oktober a.s. bij Zomer & Keuning zal verschijnen. Ondertitel: Verboden liefde op het Hof van Assendelft. Uitvoering: paperback. Prijs: 16,99 euro. Omvang 240 pagina's. Verschijnt ook als e-book, prijs 9,99 euro.
Deze historische roman is gebaseerd op het leven van Sara Louisa du Faget van Assendelft (1717-1807). Zij verlaat het Lange Voorhout in 's-Gravenhage om naar de Hoeksche Waard te gaan, waar de familie een buitenverblijf heeft. Onder haar leiding wordt het verwaarloosde houten Hof gerenoveerd en later in de huidige staat gebouwd. Sara voelt zich er thuis, weg van de decadentie. Wanneer ze de getrouwde tuinman Dirk van der Pligt ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Een meeslepende liefde, die niet kan bestaan, maar ondanks alles toch bestaat!


Het statige Hof van Assendelft is tegenwoordig als Museum Hoeksche Waard toegankelijk voor bezoekers. De voelbare historie van die plek zal voor de museumbezoeker zeker nog meer betekenis krijgen na lezen van dit boek. Zelf door de catalogus bladeren:  www.vbkcatalogus.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten