vrijdag 10 november 2017

Marja Visscher signeert bij boekhandel Vos & van der Leer Dordrecht


De auteur Marja Visscher signeert zaterdag 18 november a.s. haar literair historische roman ‘Maannachten’ in de boekwinkel bij Vos & Van der Leer aan Voorstraat 258 A in Dordrecht. De schrijfster is vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur in de winkel aanwezig. In ‘Maannachten’ duikt Marja Visscher dit keer in het leven van de 19de eeuwse kunstschilder Johan Barthold Jongkind (1819-1891) waarin zijn vriendin madame Joséphine Fesser de hoofdrol speelt.
Mooi samenvallend is er op dit moment in het Dordrechts Museum een grote Jongkind tentoonstelling getiteld ‘Jongkind en vrienden’. De tentoonstelling in het Dordrechts Museum toont schilderijen van Jongkind en van zijn Franse vrienden zoals Monet, Boudin en Daubigny, uit museale en particuliere verzamelingen in binnen- en buitenland. Een kleine selectie aquarellen laat zijn virtuositeit van zijn vlugge, rake penseelstreek zien. Veel van de getoonde werken zijn voor het eerst te zien in Nederland. Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
De kunstenaarsroman ‘Maannachten’ spelend in het 19de eeuwse Parijs is een intrigerend verhaal over leven voor de kunst en leven van de liefde. ‘Maannachten’ geschreven door Marja Visscher en uitgegeven door Zomer & Keuning is tegen € 16,99 te koop bij iedere boekhandel. De roman is ook verschenen als e-book en kost dan € 9,99.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten