zaterdag 26 januari 2019

De roman Maannachten nu van € 16,99 voor 12,50 ook als e-book en luisterboek

Vandaag eens een betaalde promotie geprobeerd op mijn zakelijke facebook pagina, dat zorgt voor een groter bereik. Wanneer dit werkt, zal ik dit vaker gaan doen! Maar eens beginnen met Maannachten omdat dit boek in prijs verlaagd is. De historische roman 'Maannachten' van Marja Visscher neemt je vanuit het perspectief van Joséphine Fesser mee in het leven van de schilder Johan Barthold Jongkind (1819-1891), voor wie zij al bij hun eerste ontmoeting een grote bewondering opvat. Jongkind was aan lagerwal geraakt en verbleef daarom tijdelijk in Nederland, maar zijn kunstenaarsvrienden hebben hem teruggehaald naar Parijs. Joséphine koopt een schilderij van hem en nodigt hem uit om bij haar te komen eten. Vanaf dat moment wijkt hij nauwelijks nog van haar zijde. 'Maannachten' is een intrigerend verhaal over leven voor de kunst en leven van de liefde. Deze roman is een uitgave van Zomer & Keuning en kost € 16,99 nu € 12,50 Verkrijgbaar bij iedere boekhandel, ook als e-book en luisterboek verkrijgbaar. https://www.facebook.com/zomerkeuning/?ref=br_rs 

Uiteraard ook te bestellen bij: Bol.com

Een greep uit de recensies:

*Het boek is vlot en empathisch geschreven en biedt een interessant inkijkje in de kunstenaarswereld in Parijs aan het eind van de 19e eeuw. Jongkind ging om met bekende schilders zoals Monet en de schrijver Zola. De auteur heeft veel onderzoek gedaan en zich goed verdiept in de tijdgeest.
*‘Maannachten’ is een verhaal over een getroebleerd kunstschilder die aan de wieg van het Impressionisme heeft gestaan en de sterke vrouw die zijn rots in de branding was. Het verhaal neemt je mee naar het Parijs van halverwege de 19e eeuw, maar ook naar andere delen van Frankrijk, zoals Normandië, waar Jongkind graag kwam om er te schilderen. Het geeft een goed beeld van de normen en waarden in die tijd. Het boek is beschrijft op een liefdevolle manier het niet al te gemakkelijke leven van J.B. Jongkind en Josephine Fesser. Het leest vlot en bezorgt je een paar heerlijke uren leesplezier!
*Marja Visscher schrijft hier een geromantiseerde biografie van Joséphine Fesser als muze, mecenas en moederlijke geliefde van de schilder Johan Jongkind. Dat is de notendop van de historische roman Maannachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten